top of page

FB skupina angličtina pro tebe




Proč se přidat do uzavřené FB skupiny Angličtina pro Tebe?

Učení angličtiny nemusí být nuda. Pokud se chceš zlepšit ve svých znalostech, ale necítíš se ještě na to, aby ses přihlásil do klasického kurzu, je pro Tebe naše uzavřená Facebooková skupina Angličtina pro Tebe přesně to pravé.


Pro koho je skupina určena?

Skupina je ideálním místem jak pro ty, kteří s angličtinou teprve začínají a hledají inspiraci, pro věčné začátečníky , ale taky pro ty pokročilejší, kteří si chtějí své znalosti oživit nebo se každý týden dozvědět něco nového. Navíc nemusíš do žádného kurzu – skupina je ideální pro ty, kteří zatím jen „pokukují“ a chtějí si zkusit, co všechno angličtina nabízí.

Přidej se do Angličtina pro Tebe a učení bude zábava. ZDE


Co ti skupina přinese?


  1. Osvědčené tipy na učení

    Ve skupině sdílím triky a postupy, které se osvědčily mně i mým studentům. Víš, co skutečně funguje? Přijď to zjistit.


  2. Zajímavé fráze s výslovností

    Naučíš se autentické anglické fráze, a to nejen ve psané formě, ale i s nahrávkami výslovnosti. Zlepšíš si tak svůj poslech i mluvení.


  3. Kvízy, hádanky a vtipy

    Hledáš zábavnou cestu, jak si procvičit angličtinu? Ve skupině tě čekají různé kvízy, hádanky i vtipy, které tě vtáhnou do světa angličtiny nenucenou formou.


  4. Oprášení starých znalostí

    Už anglicky něco umíš, ale chceš si zopakovat, co jsi možná zapomněl? Ve skupině se pravidelně objevují nová témata, která tě vrátí zpět do sedla.


  5. Interaktivní komunikace

    Skupina ti nabízí možnost komunikovat nejen se mnou, ale i s ostatními studenty. Můžeš se ptát, diskutovat a získávat okamžitou zpětnou vazbu na své pokroky.


  6. Odkazy na poslechy a časté chyby studentů

    Nabízím i odkazy na kvalitní poslechy a upozorňuji na nejčastější chyby, kterých se studenti při učení angličtiny dopouštějí. Chybami se člověk učí – Ty se jim ale můžeš efektivně vyhnout.


    Do FB skupiny Angličtina pro Tebe  ZDE



Comentários


bottom of page